Financiële speculatie met GameStop was in het nieuws tijdens de eerste weken van 2021. Maar nadat ze media-aandacht hadden getrokken, Reddit zou ook dat van Hollywood hebben vastgelegd.

Het eerste nieuws over de mogelijke productie van een film over de affaire had naam gemaakt Metro-Goldwyn-Mayer, het historische filmproductiebedrijf. MGM zou de rechten hebben gekocht om van een boek dat wordt geschreven een film te maken over de gebeurtenissen die r / wallstreetbets in gang hebben gezet. De auteur van het boek is Ben Mezrich, bekend van het schrijven van "Billionaires by accident", waarvan de film The Social Network is gemaakt.

Om aan dit eerste gerucht toe te voegen, kwam het toen Netflix, die volgens rapporten Deadline hij zou aan een andere GameStonk-film werken, dit keer met een origineel script. Om de film te schrijven zou er moeten zijn Mark Boal, Oscarwinnaar in 2008 voor The Hurt Locker.

Eindelijk Verscheidenheid meldt dat HBO ook werkt aan een verfilming van de gebeurtenissen. Producent van de film zal zijn Andrew Ross Sorkin, auteur van het boek Too Big To Fail, over de financiële crisis van 2008, ook door HBO op het witte doek gezet.

Terwijl Hollywood zich voorbereidt om het verhaal van Reddit en GameStop te vertellen, loopt het verhaal zelf langzaam ten einde. De aandelen van het bedrijf keren langzaam terug naar hun marktwaarde, en om uiteindelijk meer te hebben verdiend, zullen ze dat nog steeds zijn de haaien van Wall Street.