Final Fantasy VII remake keert terug om over te praten. Deze week is er belangrijk nieuws over de merktitel square Enix.

De producent meldt het via Twitter Motomu Toriyama volgens welke, tijdens het concert georganiseerd door Square Enix zelf, het nieuws met betrekking tot Final Fantasy VII Remake zal worden onthuld. Het evenement gewijd aan de titelsoundtracks wordt gehouden op 13 februari, hier is de tweet en de vertaling:

"Er zal een speciaal deel van het concert zijn waar ik zal verschijnen en zal praten over wat FFVII Remake-inhoud die alleen tijdens dit evenement zal worden onthuld, dus stem af!"

Waaruit zal deze inhoud bestaan? Dit zijn de versies volgende generatie de titel waar we het al dagen over hebben, of kan er meer zijn? We moeten gewoon wachten tot aanstaande zaterdag om erachter te komen.