Niet vergeten Bos van illusie, het team van videogame-historici dat een paar weken geleden herstelde de Ocarina of Time beta van een overschreven cartridge? Die grappenmakers hielden zeker niet op en net vandaag hebben ze meer materiaal uitgebracht dat is gewijd aan het verleden van Nintendo.

Vanaf vandaag is het mogelijk om toegang te krijgen tot een videoarchief dat volledig is gewijd aan de demo's die tijdens deE3 2006, editie waar de definitieve versie van wat we kennen eindelijk aan de wereld werd gepresenteerd Nintendo Wii (aangekondigd in 2005 als Nintendo-revolutie). Onder de verschillende gameplay geladen - en zichtbaar voor dit adres - het meest interessante materiaal komt uit de demo van Super Mario Galaxy, de best verkochte platformgame die Mario weer op de top van de golf zette.

In deze versie is het mogelijk om op te merken de aanwezigheid van speelplekken die niet in het eindproduct zijn opgenomen en waarschijnlijk exclusief ontwikkeld voor het evenement, zodat spelers beter vertrouwd kunnen raken met de bewegingsbediening van de toen nieuwe Nintendo-console.