Na de release op PS4 en Xbox One afgelopen oktober, Crash Bandicoot 4: It's About Time komt hierna ook op alle andere consoles Maart 12 2021.

Beginnend bij de versies PS5 en Xbox Series X, zal de next-gen game draaien op een ijzersterke frame rate van 60-frames per seconde en bij een resolutie in Native 4K; Xbox Series S draait altijd met 60 frames per seconde, maar met een opgeschaalde 4K-resolutie. Op alle drie consoles heeft Crash Bandicoot 4 kortere laadtijden, de implementatie van de 3D Audio en in het geval van PS5, adaptieve feedback met de controller Dualense.

Crash Bandicoot 4: It's About Time zal in de schappen liggen voor de prijs van 59,99 euro op Next-Gen - met de mogelijkheid van een gratis upgrade als u de Old-Gen-versie bezit - e 39,99 euro op Switch en pc. Wat betreft de release op pc, heeft Activision zijn komst tegen het einde van het jaar binnen het platform bevestigd Battle.net.

Leuk weetje: in Japan kan niet gratis upgraden naar Next-Gen. De reden? Boh.