In de afgelopen uren Neem twee entertainment heeft de financiële resultaten van het bedrijf van het afgelopen boekjaar bekendgemaakt en dat onthuld GTA V heeft de mijlpaal van 140 miljoenen exemplaren verkocht in 2020.

Het bedrijf maakte ook bekend dat 2020 ook het meest succesvolle jaar was voor de Rockstar-titel na 2013 (game-lancering), mede dankzij de grote community die is opgebouwd rond het rollenspel dat wordt aangeboden door GTA Online en zijn RP-servers, die ook worden bevolkt door vele streamers, die voortdurend nieuwe gebruikersstromen naar de videogame blijven brengen.

Deze cijfers lijken ook niet te stoppen, aangezien een nieuwe heruitgave voor GTA V in de komende maanden wordt verwacht, dit keer op PlayStation 5 ed Xbox-serie X, waarmee dit de derde generatie consoles is waarop de open wereld van Rockstar beschikbaar is.