De sage van The Legend of Zelda bereidt zich voor om de 35 verjaardag e Nintendo zou een nieuw handelsmerk hebben geregistreerd dat aan het merk is gekoppeld.

Om deze zeer belangrijke mijlpaal te vieren, had het Kyoto House in de winkel kunnen worden geremasterd zoals gebeurde met de Super Mario 3D All-Stars. Hoewel er nog geen bevestigingen zijn, heeft Nintendo een nieuw merk geregistreerd dat deze theorie zou bevestigen door een van de kleinere titels van de saga opnieuw te masteren: Spookzandloper.

Hoewel de verhuizing voorspelbaar was, kon men zeker geen geremasterde titel voor draagbare console zoals het Wind Waker-vervolg verwachten, maar eerder een heruitgave van de historische hoofdstukken. We moeten gewoon wachten op de 21 februari, de dag waarop het 35-jarig jubileum wordt gevierd, voor meer informatie.

Welke titels zou je willen recenseren op Nintendo Switch? Laat het ons weten met een opmerking!