De Divisie 2 Ubisoft MassiveThe Division 2 zal officieel nieuwe content ontvangen in de loop van 2021. Dit werd bevestigd door hetzelfde ontwikkelingsteam dat het aankondigde de release van nieuw materiaal gedurende het jaar, wat een koerswijziging markeerde ten opzichte van wat werd verwacht.

In feite had de game voortijdig het einde van de ondersteuning moeten zien met de laatste update, Einde van Watch, om als conclusie te dienen. De plannen lijken echter te zijn veranderd dankzij de steun van de gemeenschap.

"We zijn verheugd om vandaag te bevestigen" leest in de notitie, “Die nieuwe content voor The Division 2 wordt later dit jaar uitgebracht! Het is je voortdurende passie en steun die ons in staat hebben gesteld te blijven werken aan de ervaring van The Division 2 en daar kunnen we je niet genoeg voor bedanken. "

De communicatie van Massive was de afgelopen maanden wat dunner geworden en de meeste spelers gingen ervan uit dat het einde van de levenscyclus van het spel met het afgelopen seizoen was.​ Dat had eigenlijk het geval moeten zijn, maar Ubisoft koos voor een ommekeer en blijvende ondersteuning.

"Velen van jullie hebben zich gerealiseerd dat Titelupdate 12 oorspronkelijk bedoeld was als de laatste grote Titelupdate voor The Division 2. Maar dankzij jullie voortdurende steun bevinden we ons nu in de vroege stadia van het produceren van nieuwe inhoud voor release, en voorwaarts, in 2021 ".

Het ontwikkelteam zal de stekker dan ook niet uit het stopcontact trekken, al wordt er al gewerkt aan een nieuwe titel op de saga van Star Wars en op het videospel van avatar.