In de afgelopen uren heeft de ontwikkelstudio achter zich Valheim, Iron Gate-spellen, waarschuwde Viking-survival-spelers voor een gevaarlijke kever wat waarschijnlijk is cancellare alle gebruikersvoortgang.

Om dit te onderstrepen was de CEO van het bedrijf zelf, Richard Svensson, die via een tweet op zijn officiële profiel nodigde hij de spelers van hartelijk uit Valheim om een lokale back-up reddingsoperaties om onaangename verrassingen te voorkomen.

Ga hiervoor naar:

"C: \ Users \ Gebruikersnaam \ AppData \ LocalLow \ IronGate \ Valheim \" en kopieer de bestanden naar een andere map om een ​​back-up te maken.

De lancering van Valheim was een groot succes, aangezien de titel goed verkocht een miljoen kopieën in slechts een week, en Iron Gate kondigde onmiddellijk aan dat het bezig was om deze zeer gevaarlijke bug zo snel mogelijk op te lossen.