Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - Hinokami Kepputan toont zichzelf in een eerste gameplayvideo vol adrenaline, waarin enkele personages uit de selectie worden onthuld.

Zoals we hadden verwacht vorige week, hier komt nieuwe informatie over de videogame uit de manga Demon slayer​ Eindelijk hebben we een gameplay-video, waardoor we ontdekken dat de titel de goede dingen uit de saga met beide handen overneemt Naruto: Ultieme Ninja, het aanbieden van adrenaline-pompende teamgevechten (in dit geval twee) We laten je over aan de trailer:

Het is nog niet duidelijk hoe groot de selectie van personages zal zijn en hoe ver het zal gaan op het niveau van de plot, maar we zullen zeker de komende maanden meer weten. We herinneren je eraan dat Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - Hinokami Kepputan in de loop van 4 beschikbaar zal zijn voor PS5, PS2021, Xbox One, Xbox Series X / S en pc.