Het is bekend nieuws de sluiting van de interne kantoren van Google Stadia, een heroverweging van het strategische plan van Google dat verband houdt met de wereld van streaming gaming en dat er meer dan over heeft 150 medewerkers​ Ondanks dit, een bericht in de officiële blog bevestigde dat Google Stadia zal in de loop van 2021 nieuwe titels blijven ontvangen.

Google Stadia Games van derden Shantae Fifa“We zijn verheugd om jullie geweldige titels van enkele van onze beste ontwikkelaars te kunnen blijven aanbieden. In de komende weken en maanden kunnen spelers alles verwachten, van actie-RPG's tot competitieve coöptitels en pittige platformgames. Dit bevat Shantae: Half-Genie Hero Ultimate Edition (23 februari), Shantae: Risky's Revenge - Director's Cut (23 februari), Het kwam uit de ruimte en at onze hersenen op (2 maart), FIFA 21 (17 maart), Kaze en de wilde maskers (26 maart), Oordeel (23 april), Killer Queen Black, Street Power voetbal e Hellpoint.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de meer dan 100 games om te delen, te ervaren en te spelen met vrienden die in 2021 aan de Stadia-winkel worden toegevoegd voor onze spelers. "

Kortom, Stadia zal de liefde van zijn ouders hebben verloren maar niet die van derden, een interessant fenomeen, zeker als we rekening houden met de vereisten om uw port op het platform vrij te kunnen geven: het gebruik van Vulkan-bibliotheken en de ontwikkeling van een Linux Native-versie om op de servers te draaien.