Bijna 2 jaar na de laatste Nintendo Direct 40 minuten - en verschillende intermezzo's mini tijdens de pandemie - Nintendo heeft de terugkeer van het reguliere formaat bevestigd door een nieuwe presentatie voor morgen aan te kondigen 17 februari 2021, Bij 23.00.

In deze nieuwe presentatie van 50 minuten, Nintendo zal updates verstrekken over reeds beschikbare titels (zoals Super Smash Bros. Ultimate) en uiteraard op de aankomende titels die worden uitgebracht, met vermelding dat de titels gepland voor de eerste kwart van de 2021.

En hoewel dit impliceert dat het onwaarschijnlijk is dat u advertenties ziet die verband houden met Breath of the Wild vervolgMetroid Prime 4 Bayonetta 3, wat zijn je verwachtingen? Een nieuwe first party-titel misschien? De aankondiging van de volgende Smash DLC? Of iets van de derde partijen?