Valheim IJzeren poort overlevenNa koorts di Roest, het fenomeen van het moment draagt ​​zonder twijfel de naam van Valheim​ De survival met Viking-thema profiteerde van de hernieuwde liefde van het publiek voor survivalgames en slaagde erin de harten binnen te dringen van de spelers die besloten het te proberen.

Naar de titel van de Zweden van Ijzeren poort er ontbreekt niets aan de klassieke elementen van het genre, zoals knutselen, bouwen en een gezonde PvP die vaak een hoofdbestanddeel is van survival-titels. Valheim is geen uitzondering e de mix van goed verpakte elementen heeft ertoe geleid dat het spel in slechts twee weken tijd meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht, met een hoogtepunt van 367.000 hedendaagse spelers vandaag bereikt.

"Iedereen hier bij Iron Gate heeft de berichten, liefde en vragen van jullie allemaal erg gewaardeerd, dus ga zo door!" we lezen in opmerking op de Steam-pagina van Valheim die het buitengewone resultaat bevestigt, "We zijn erg verheugd om met jullie allemaal samen te werken om Asgard samen te bereiken en we zullen binnenkort nieuws delen over wat er in de toekomst gaat komen."

Valheim is momenteel nog in vroege toegang en zijn procedurele wereld zal het komende jaar worden geïntegreerd met nieuwe wapens, biomen, bazen en vijanden.