Diablo 2 Remastered herrezenDe twee dagen van BlizzCon is nu aanstaande: op 19 en 20 februari aanstaande, zal Blizzard licht werpen op zijn toekomstige projecten en moet daar tussen Diablo 2 herrezen.

Volgens een lek gepubliceerd door Keizer 499, een historisch vrij betrouwbare insider die in het verleden had geanticipeerd op de aankondigingen van Diablo 4 en Overwatch 2, dit zou de titel moeten zijn waarmee het zal worden gelanceerd de geremasterde versie van Diablo 2.

Naast de aankondiging van een nieuwe Hearthstone-uitbreiding en een niet-gespecificeerde mobiele Warcraft-titel, zou het evenement ook moeten worden getoond een nieuwe klasse en een nieuw gedeelte van Diablo 4. Deze gaan vergezeld van het onthullen de releasedatum van Diablo Immortal, het beruchte mobiele hoofdstuk aan de basis van de ironische slogan van "Hebben jullie geen telefoons?" geboren met zijn tragikomische aankondiging op Blizzcon 2018.