Zoals vorige week verwacht, laat Epic Games deze donderdag de bom vallen met twee nieuwe zeer interessante titels. En het is met genoegen dat ik u de nieuwe gratis spellen presenteer: Rage 2 Absolute drift.

"RAGE 2 is het resultaat van de samenwerking van twee videogame-excellentie: Avalanche Studios, de meesters van open-wereldgekte, en id Software, de makers van first person shooters, samen om je te shockeren met een waanwereld waarin je overal naartoe kunt, schiet iedereen neer! Meedogenloze en bloeddorstige bendes worden gek op straat en de tirannieke autoriteit regeert met ijzeren vuist. Jij bent Walker, de laatste Wasteland Ranger en een bedreiging voor hun macht. U wordt uw huis ontnomen en aan het einde van uw leven verlaten. Je zult moeten vechten voor gerechtigheid en vrijheid. Doorkruis het wrede Wasteland tussen waanzinnige voertuiggevechten en chaotische first-person-gevechten, en neem het op tegen sadistische bendes om de instrumenten en technologieën te vinden die nodig zijn om de Autoriteit uit te dagen en voor eens en voor altijd een einde te maken aan haar onderdrukkende regime. "

"Absolute drift het is een ervaring als nooit tevoren. Een reis van leerling tot meester terwijl je je vaardigheden perfectioneert in een prachtige minimalistische wereld. Duw jezelf tot het uiterste op driftsporen en wilde bergwegen om een ​​meester in de kunst van het drijven te worden. "

Zoals gewoonlijk moet u inloggen op uw account epic Games om deze nieuwe aanbieding in te wisselen, die geldig blijft tot de volgende 24 februari 2021.