Diablo 2 Resurrected geremasterdZoals al gelekt in een lek een paar dagen geleden, Diablo 2 herrezen, een geremasterde versie van de geweldige Blizzard-klassieker, zal naar verwachting vanaf vanavond worden onthuld op Blizzcon.

Het project werd verwacht door een historisch betrouwbare insider zoals Kaiser499 en herhaalde het onlangs ook Praktische Borstel 12, ook een vrij geïnformeerde bron, die enkele details onthulde over deze nieuwe versie van de koning van ARPG.

Volgens wat uitgelegd in een bericht op Reddit, Diablo 2 Resurrected zou in feite de originele game moeten zijn die op de nieuwe grafische engine van Blizzard staat​ De inhoud mag niet veranderen, behalve een geremasterde versie van de audiosector en cinematica, ondersteuning voor controllers en beter beheer van de buit en statistieken. Spelers zullen ook genieten van een nieuw dynamisch verlichtingssysteem en zullen de mogelijkheid hebben om naar believen te "schakelen" tussen de nieuwe graphics en de originele.

Voor meer informatie over Diablo 2 Resurrected hoef je alleen nog maar te wachten op de start van Blizzcon 2021 die over een paar uur zal plaatsvinden.