In een interview met GameIndustry.biz, de baas van Bloober Team Piotr Babieno miste een kleine preview van het volgende horrorthema-project van de ontwikkelaars van Het medium en die volgens sommige fans zou worden gekoppeld aan de franchise van Silent Hill.

Piotr heeft in feite gesproken over hoe The Medium was een project van overgang voor de studie en hoe het team klaar is om te werken voor een AAA-project:

“In feite werken we al meer dan een jaar aan een ander project, nog een horror-IP samen met een zeer bekende uitgever. Ik kan niet zeggen wie, ik kan de naam van het project niet zeggen, maar ik weet zeker dat zodra mensen begrijpen waar we aan werken, ze erg opgewonden zullen zijn. "

Deze verklaring zou met sommigen samenvallen gerucht - in omloop sinds vorig jaar - ze zien Konami is op zoek naar een ontwikkelaar die wil werken aan een herstart van de serie, na de annulering van het project Stille heuvels door Hideo Kojima.

Zoals gewoonlijk nodigen we u uit om dit nieuws te lezen met de verschuldigde knijpen, maar voor het geval dat: wil je terugkeren naar de mist van Silent Hill met een titel ontwikkeld door de makers van The Medium?