Het lot van Hymne het hangt aan een heel dun draadje​ Na de mislukte lancering van de nieuwste RPG van BioWare, heeft het softwarebedrijf een toezegging gedaan aanpassen de structuur van het spel via de update Volkslied Volgende, Maar een komende vergadering van de hoekpunten van Electronic Arts - verwacht door de onderzoeksjournalist Jason Schreir - zou een einde kunnen maken aan de hoop van de gemeenschap die, als teken van steun, sociale media is gaan gebruiken voor laat uw stem horen.

Anthem Volgende BioWare Electronic Arts Community Sociaal netwerk Twitter RedditOp reddit is de pagina gewijd aan Anthem bezaaid met berichten die enerzijds een echte gehechtheid aan het spel tonen, anderzijds de scepsis van de gemeenschap ten opzichte van Electronic Arts, een softwarebedrijf dat niet alleen bekend staat om FIFA, maar ook om steeds vaker dacht aan winst in plaats van aan zijn kopers.

#CantTrustEA van AnthemTheGame

Ook de hashtag #IBelieveinAnthem trok de aandacht van andere gemeenschappen van games zoals WarframeMonster Hunter, Rainbow Six, Toonbeeld (scheuren) e No Man's Sky, een titel die qua debuut erg lijkt op Anthem: een hoofdrolspeler in een van de meest rampzalige lanceringen van de afgelopen jaren, die dankzij de inspanningen en updates na de lancering van Hello Games.

Zou dit het lot van Anthem kunnen zijn? Of EA besluit om trek de stekker permanent uit het stopcontact?