In de afgelopen uren Ubisoft openbaarde de eerste details met betrekking tot de plannen van het bedrijf voor de Jaar 6 di Rainbow Six Siege, en presenteert ook de eerste operator die dit jaar zal worden toegevoegd, de Argentine Bloemen.

De Rainbow Six-seizoenen in 2021 zullen dat zijn vier, want slechts vier zullen ik zijn nieuwe operators die in de loop van het jaar aan de titel zal worden toegevoegd.

Een andere nieuwigheid is de totale verwijdering van de Jaarpas, die bij aankoop toegang gaven tot alle operators die in de loop van het jaar zouden zijn vrijgegeven, en die in plaats daarvan zullen worden vervangen door een Battle Pass verschillend voor elk seizoen.

Le twee weken van Early Access voor elke operator van de verschillende passen blijft bestaan, maar als het eenmaal is geslaagd, kan het personage zoals altijd worden ontgrendeld in de winkel voor 25.000 roem of 600 Rainbow Six-credits (ongeveer 5 euro).

De inhoud met betrekking tot jaar 6, samen met Operation Crimson Heist, zal worden vrijgegeven op live servers met de volgende patch 16 maart op alle platforms.