In de loop van zijn verschillende iteraties, de Tekken heeft de barrières van representatie overschreden en de deuren van zijn selectie geopend voor karakters van anders specie (Kuma, Alex enz.), generi (Leo) en Nationaliteit​ Over de laatste functie gesproken, de Tekken 4 Season Pass 7 zal een nieuw karakter van oorsprong introduceren EEuropese.

Ondanks dat de teaser blijkt nogal kort, Bandai Namco en het Project Tekken-team waren redelijk rechttoe rechtaan: het volgende personage dat via DLC beschikbaar is, is de premier van Polen.

Deze nieuwe toevoeging werd aangekondigd tijdens de tweede livestream van de Japan Vechtspel Uitgevers Ronde Tafel, tussen de verwarring en de ontevredenheid van de fanbase, die hoopte op een nieuwe gast karakter.

Terugkomend op het personage, een van de details die interesse in het personage wekte, is het litteken op zijn gezicht. Laat het een verwijzing zijn naar de reeks van The Witcher, serie ontwikkeld door het Poolse softwarehuis CD Projekt of iets dat verband houdt met de overlevering van King of Iron Fist-toernooi?