Gran Turismo 7 GT7In een interview met GQ Magazine waarin hij bevestigde hoe Sony werkt aan de PS VR voor Playstation 5, Jim Ryan zei dat Gran Turismo 7 officieel is teruggedrongen tot 2022.

Het nieuws hing al een paar weken in de lucht en verschillende experts hadden in het verleden al gesproken over een vermoedelijk uitstel van het racespeli Polyfonie digitaal. Het was vandaag de CEO zelf die dit bevestigde.

"Gran Turismo 7 is getroffen door de productieproblemen die worden veroorzaakt door Covid en zal daarom worden verplaatst van 2021 naar 2022. Nu de pandemie nog gaande is, is de situatie dynamisch en voortdurend aan het veranderen, dus sommige van de kritieke aspecten van de gameproductie zijn vertraagd. de afgelopen maanden. We zullen nieuwe, specifiekere informatie over de releasedatum van Gran Turismo 7 delen wanneer dit mogelijk wordt ”.

Maar slecht nieuws vergezeld van goed nieuws dat pc-gebruikers zeker zal plezieren: Sony is van plan om zijn exclusives vanaf dit voorjaar met Days Gone naar het platform te brengen, wat alleen de eerste titel in een lange lijst zou moeten zijn.