De problemen blijven regenen Google Stadia en het is allemaal de schuld van Reis naar de Savage Planet​ De cloudversie van het avonturenspel dat vorige maand op het platform is aangekomen, is praktisch onspeelbaar, geplaagd door bugs, plotselinge crashes en bevriest op het hoofdscherm. Niets dat sommige updates niet kunnen oplossen, toch? Vergist.

Zoals gedocumenteerd door de reddit-gebruiker lordubuntu, niemand is in staat de situatie op te lossen. Nadat hij contact had opgenomen met Stadia-ondersteuning op Twitter, schakelde de man over op 505 Games, die hem echter weer in de armen van Google stuurde als uitgever heeft geen code voor de Stadia-versie.

Reis naar Savage Planet Typhoon Studios 505 Games Google Stadia

We herinneren ons in feite hoe Typhoon Studios, de ontwikkelaars van de game, werden in 2019 overgenomen door Google, waarbij de laatste de verantwoordelijkheid op zich nam voor de distributie van de game op Stadia. Dus de oplossing is om contact op te nemen met Typhoon Studios, toch? Jammer dat Typhoon Studios een paar weken geleden door Google zelf is gesloten, juist vanwege de interne reorganisatie van het platform, waarbij al zijn 150 werknemers werden ontslagen.

Een sensationele slip die daarom de kopers van de Stadia-versie van Journey to the Savage Planet ertoe brengt om een ​​game te hebben, betaald voor de volledige prijs of via het Stadia Pro-abonnement, onspeelbaar.