Na de dubbele aanbieding van vorige week, keert de Epic Games Store terug met slechts één game voor deze week, die ons meeneemt naar de donkere diepten van de oceaan met sunless Sea di Failbetter spellen.

“VERLATEN AAN WAANZIN. EET JE BEMANNING. DOOD GAAN. Grijp het roer van je stoomschip en zeil het onbekende in! sunless Sea is een spel van ontdekking, eenzaamheid en frequente dood, dat zich afspeelt in het bekroonde Victoriaanse gotische universum van Fallen London. Als gigantische krabben, bewuste ijsbergen en zwermen vleermuizen je niet zullen buigen, zullen waanzin en kannibalisme ervoor zorgen. Maar de oude donkere oceaan roept jou en de dappere zielen die de golven durven te bevaren, zullen worden beloond. "

De aanbieding blijft geldig tot de volgende Maart 4 2021, en zoals gewoonlijk moet u inloggen op uw account epic Games om het in te wisselen.