Lab Zero Games zal ook zijn opgeheven, maar de ontwikkeling van Skullgirls 2nd Encore gaat verder en onder de beschermende vleugel van de uitgever Herfstspelen, de ontwikkelaar Verborgen variabele is klaar om de eerste Season Pass voor de titel uit te brengen. Beginnend met Annie van de sterren.

Annie, ster van de kinderprogramma's van Anti-Skullgirl, is eigenlijk de dochter van een Skullgirl vóór Marie, en is begiftigd met de gave van onsterfelijkheid, een vloek die haar moeder heeft ontvangen en die ze probeert te verbergen met haar acteerrol.

Annie zal tegen het begin van Maart op Steam via Vroege toegang, terwijl PlayStation-spelers zullen moeten wachten tot Mei​ Naast haar heeft Hidden Variable nog andere gepland 3-tekens, door het eerste seizoenspaspakket in te vullen met 2022.

Annie Skullgirls 2nd Encounter Hidden Variable Autumn Games Season Pass

E niet finisce qui! Alle eerdere DLC's (inclusief de 2e Encore-update) zijn nu gratis inbegrepen met de aankoop van de basisversie van het spel op Steam, momenteel verdisconteerd tegen de prijs van 8,40 euro.