Het was niet genoeg Final Fantasy VII Intergrade-remakeHeeft Square Enix - buiten de laatste stand van zaken - twee andere nieuwe mobiele titels aangekondigd die betrekking hebben op de wereld van Midgar: Ooit crisis De eerste soldaat, komt eraan Android is iOS.

De formule van rilascio afleveringen van Final Fantasy XV Pocket Edition, Final Fantasy VII: Ever Crisis is een remake / demake van de hoofdstukken van de FF VII-compilatie, die niet alleen de gebeurtenissen uit het originele hoofdstuk voor PS1 behandelt, maar ook Advent ChildrenDirge van CerberusVoor crisis Crisis Core​ De release van het eerste hoofdstuk staat gepland voor 2022.

Gepland voor een wereldwijde release in de loop van 2021Final Fantasy VII: De eerste soldaat is Square Enix 'eerste versie van het Battle Royale-genre, dat zich 30 jaar vóór de gebeurtenissen van FF VII afspeelt. Zoals in elke Battle Royale zullen spelers het tegen elkaar opnemen met stokken, schoten en vooral oproepen om elkaar uit te schakelen en te streven naar de titel van eerste soldaat in de geschiedenis van Shinra.

Kortom, niet alleen Square is daartoe bereid melk het merk FF VII en breid het uit over meerdere platforms. Wordt het de winnende zet?