Apex LegendsHet succes van Apex Legends lijkt in de loop van de tijd niet af te nemen, integendeel: de battle royale gecreëerd door Respawn Entertainment nam zijn nieuwe record van hedendaagse spelers op Steam op.

De game is afgelopen november 2020 op het Valve-platform aangekomen (na exclusief op Origin aanwezig te zijn geweest sinds de lancering, die begin 2019 plaatsvond) en gisteren raakte het 198.235 hedendaagse spelers, zijn beste resultaat op Steam.

Apex Legends is onlangs bij hem gekomen seizoen 8 en, naar alle waarschijnlijkheid, de golf van spelers die terugkeerden naar de titel hielp dit record te vestigen, mede dankzij de aantrekkingskracht die werd gegenereerd door het evenement ter ere van de tweede verjaardag van de game. Het blijft echter opmerkelijk dat dit resultaat twee jaar na de lancering en enkele maanden na de landing op Steam is bereikt, een teken van hoe de spelers hebben besloten de constante ondersteuning van het product door Respawn te belonen.