Elden Ring is een van die spellen waar iedereen op zit te wachten, maar waarover niets bekend is. Aangekondigd op E3 ​​2019, de nieuwste poging van Hidetaka Miyazaki en zijn team van From Software is een van de meest verwachte titels van de afgelopen jaren, vooral dankzij een community actief en reageert op nieuwe informatie over het spel​ Over informatie gesproken, ten tweede een rapport van de VGC-site, de eerste gameplay-trailer begon online te circuleren.

Volgens sommige bronnen die dicht bij VGC staan, is de ontwikkeling van Elden Ring ernstig vertraagd door de COVID-19-noodsituatie, waardoor het team gedwongen werd om aan het werk te gaan door de klassieke versie over te nemen. beperkingen op afstand​ Bovendien acht de bron het, juist vanwege deze beperkingen, zeer onwaarschijnlijk dat de game tegen het einde van het jaar zal verschijnen.

Over de trailer gesproken, de onderzoeksjournalist Jason Schreier wees op de lage kwaliteit van het gelekte materiaal, met een lastige opnamehoek en een wazige opname.

Het is duidelijk dat de reactie van de gamegemeenschap onmiddellijk is en de subreddit bestormt r / EldenRing van discussies en opmerkingen.

Een gelekte trailer van Elden Ring wordt online verspreid van Eldenring

Betekent dit dat we binnenkort de volledige trailer zullen zien? Kan zijn. Volgens verdere geruchten, Bandai Namco kan de trailer eind maart vrijgeven​ Neem deze laatste uitspraak zoals gewoonlijk met een korreltje zout.