We hebben het al een tijdje niet gehad over een heruitgave van Skyrim, toch? Maar gelukkig zijn we hier! The Elder Scrolls V: Skyrim het wordt ook een bordspel. Er zijn nog geen details, maar u kunt een kijkje nemen op de officiële pagina op Spel gevonden om de voortgang van de campagne te volgen. Het wordt geadverteerd als "Een episch bordspel van coöperatief avontuur in Skyrim voor 1-4 spelers".

Dit type avonturenbordspel is meestal gericht op het verplaatsen van personages van het ene punt naar het andere op een kaart om doelen te bereiken. Dingen zoals gevechten of missies worden meestal gedaan met een of twee dobbelstenen, zodat je uitrusting of geld als beloning hebt.

Deze game maakt deel uit van de voortdurende samenwerking tussen Bethesda en bordspel- en rollenspelgame-uitgevers Modiphius, voorheen makers van miniatuurgames The Elder Scrolls: Call to Arms e Fallout: Wasteland Warfare, en ze zouden ook bordspellen moeten uitbrengen op basis van Fallout en Dishonored.