Voormalig Game of Thrones Ellaria Sand Indira Varma voegt zich bij de cast van de Disney + -serie rond Obi-Wan Kenobi.

Na Pedro Pascal in de rol van Mando, verwelkomt Disney in zijn gelederen een nieuwe ster uit de cast van Game of Thrones. Het voormalige Ellaria Sand Indira Varma ze was in feite ingehuurd om een ​​rol te spelen die nog niet was gespecificeerd in de Star Wars-serie gewijd aan Obi-Wan Kenobi.

Het verhaal zal zich concentreren op jaren in ballingschap op Tatooine, waarin hij van ver zal ontwaken op de piepjonge Luke Skywalker, waarmee hij het tijdsverloop vult dat is verstreken tussen de klassieke trilogie en de prequel. De serie zal de terugkeer van zien Hayden Christensen in de rol van Darth Vader, nieuws dat de nieuwsgierigheid van fans heeft gewekt.

De opnames voor de Disney Plus-serie beginnen in maart en we hebben nog geen definitieve releasedatum.