Yakuza: Like a Dragon is vanaf vandaag beschikbaar voor PS5. Hoe gaat het op de nieuwe Sony-thuisconsole? Laten we het uitzoeken in deze videovergelijking.

Na de zeer goede resultaten behaald door de PS4-versie (qui onze recensie), hier is de nieuwste poging van Ryu Ga Gotoku Studio die op PlayStation5 belandt. Hoe kwam hij ermee weg? Je kunt het in de onderstaande videovergelijking ontdekken:

De PS5-versie biedt twee grafische modi, één op 4K en 30fps, de andere op 1440p en 60fps, terwijl die voor de oude generatie stopte bij 1080p. De vergelijking toont niet alleen het detailniveau tussen de twee versies, maar zet ook de uploads in de schijnwerpers, veel sneller op de nieuwe Sony-console.

Yakuza: Like a Dragon is vanaf vandaag verkrijgbaar 2 maart op PlayStation 5 via gratis upgrade als je de PS4-kopie al hebt, maar deze biedt geen compatibiliteit met bestaande saves.