De open bèta van Schuldig vistuig streven is klaar en na een fase van feedback verzamelen Arc System Works heeft besloten om de release van hun volgende hoofdstuk twee maanden uitstellen​ Kortom, Guilty Gear Strive zal de volgende keer in de winkels liggen Juni 11 2021, in plaats van 9 april.

De redenen achter het uitstel liggen in enkele problemen die spelers in de online modus van het spel. Niets te maken met de netcode, universeel gewaardeerd door spelers, vooral vanwege de aard ervan rollback​ Het beheer van de lobby's werd echter niet met hetzelfde enthousiasme ontvangen, met als resultaat hinderlijk e verwarrend, waardoor Arc Sys dit kleine uitstel aankondigde, gewijd aan het polijsten van de laatste.

Voor meer informatie over de bèta van Guilty Gear Strive, raden we de visie van de laatste overwegingen van de YouTuber aan Maximillian Dood: