Pokémon GO bereidt zich voor op zijn eerste samenwerking met de Pokémon TCG. Professor Willow zal de hoofdrolspeler zijn.

De vieringen voor het 25-jarig bestaan ​​van het Pokémon-merk gaan door en voor de gelegenheid neemt de mobiele titel eraan deel samenwerking met de Pokémon Trading Card Game​ Dit is de eerste cross-over tussen de twee producten, waardoor Pokémon GO in feite canoniek wordt binnen de wereld, gecreëerd door Game Freak. Hieronder laten we u het persbericht achter:

“Een samenwerking tussen Pokémon GO en de Pokémon Trading Card Game is afgerond!

In 2021 is het 25 jaar geleden dat Pokémon Red Version en Pokémon Green Version uitkwamen. En, net als videogames, viert ook de Pokémon Trading Card Game zijn 25-jarig jubileum. Voor de gelegenheid hebben we een samenwerking tot stand gebracht tussen Pokémon GO en de Pokémon Trading Card Game!

In het eerste deel van de samenwerking, in de zomer van 2021, het moment dat de vijfde verjaardag van Pokémon GOZal Professor Willow verschijnen op een Pokémon TCG-kaart. We zijn van plan deze kaart beschikbaar te maken in alle regio's van de wereld waar Pokémon TCG-producten worden verkocht.

Beginnend vanaf het einde van Mei 2021, zijn we van plan om meer details te onthullen over de illustratie en inhoud van Professor Willow's kaart en hoe je de kaart in elke regio kunt verkrijgen. Aankondigingen zullen binnenkomen als verdere partnerschappen tot stand komen. "

De afspraak is daarom gepland voor eind mei, een periode waarin u meer te weten zult komen over deze kaart die zeker zeer gewild zal worden. Wees klaar!