Ondanks de beweringen van Doug Bowser, het ongrijpbare Nintendo Switch Pro blijft op ieders lippen. Na enkele geruchten die door Bloomberg zijn onthuld, met name over de hardware van dit nieuwe aandeel, kan een nieuwe post op ResetEra hebben geanticipeerd op de strategie van Nintendo met betrekking tot de software.

Nintendo Switch-eenheden verkocht Animal Crossing Sales 2020 financiële resultatenVolgens de woorden van de gebruiker NateDrake - vrij bekend in de Switch-scene, die in het verleden anticipeerde op de aankondigingen die eraan waren gewijd EA-games komen naar de hybride console - de insider suggereerde dat sommige titels komen na de release van deze nieuwe hardwarerevisie echt exclusief voor het Nintendo Switch Pro-platform:

“Nintendo's plannen zijn om het als een revisie te verkopen. Een Premium-model als je wilt. Er zullen enkele exclusieve titels zijn, vooral van externe partners. Het zijn er misschien niet veel, maar er is er tenminste één zeker. "

Uiteraard nodigen we je uit om dit nieuws met de nodige tang van de zaak te nemen, maar de geschiedenis heeft ons geleerd dat Nintendo geen onbekende is in exclusieve releases. Als er in het verleden sprake was van games die alleen beschikbaar waren voor GameBoy-kleur of software die alleen kan worden geïnstalleerd op Nintendo DSi, de laatste jaren hebben we de aankomst op zien komen Nieuwe Nintendo 3DS van games zoals Xenoblade Chronicles 3D en Fire Emblem Warriors. Gebeurt hetzelfde ook op Nintendo Switch Pro?