De divisie 2

The Division 2 vervolgt zijn weg. Over hoe, Ubisoft dacht erover om opheldering te geven via een notitie verscheen op de officiële website dat, naast het vieren van 40 miljoen unieke spelers die door de franchise zijn geraakt, de toekomst illustreert van Massive's plunderaarshooter.

"Komen aangekondigd een paar weken geleden, we begonnen te werken aan nieuwe inhoud voor The Division 2​ De ontwikkeling van deze inhoud zal worden geleid door een groep projectveteranen bij Ubisoft Massive. Dit zal zien Adrian Trasca en Yannick Banchereau blijven aan het roer van het project als Producer en Associate Creative Director​ We zijn ook verheugd om dat aan te kondigen de nieuwe inhoud zal worden gemaakt met de steun van een getalenteerde groep ontwikkelaars bij Ubisoft Boekarest" leest het persbericht.

De updates van de game zullen aanzienlijk zijn, maar spelers zullen enkele maanden moeten wachten voordat ze ze kunnen spelen: "In de volgende grote update zullen we proberen een volledig nieuwe spelmodus aan de franchise toe te voegen​ Daarnaast onderzoeken we nieuwe progressiemogelijkheden voor uw agent, met de nadruk op het vergroten van de bouwvariatie en levensvatbaarheid. We zullen meer informatie onthullen naarmate we dichter bij de update komen. De ontwikkeling van de nieuwe update staat nog in de kinderschoenen en zal enkele maanden in beslag nemen. Bijgevolg, de volgende grote update wordt in ieder geval eind 2021 verwacht​ We zullen deze tijd nemen om een ​​belangrijke wijziging in het spel aan te brengen ”.

2021 wordt daarom een ​​overgangsjaar voor The Division 2, dat gaat tijdelijk door met een heropleving van de seizoensinhoud van Jaar 2: seizoen 5 zal daarom opnieuw voorstellen wat al in seizoen 1 is gezien, seizoen 6 zal gebaseerd zijn op seizoen 2 enzovoort. Het enige nieuws tot de nieuwe update zal alleen worden gekoppeld aan nieuwe kledingevenementen en verschillende bugfixes.

In de volgende uren kwam het toen aan bevestiging op Twitter, van een ontwikkelaar, Welke houders van de verschillende seizoenspassen van vorig jaar zullen niet worden gedwongen deze in het betreffende seizoen terug te kopen.