En nu een klein nieuwsbericht voor u: Clint Butler, een voortvluchtige die afgelopen november uit de gevangenis ontsnapte Spring Hill van Buckinghamshire hij keerde terug naar de kooi nadat hij door de politie was geknepen omdat hij de door de pandemie veroorzaakte lockdown had verbroken. Zijn rechtvaardiging? "Ik ben Call of Duty gaan kopen, ik kan niet stil blijven zitten tijdens de lockdown."

In deze video die is vrijgegeven door de politie van West Midlands, wordt de persoon die veroordeeld is tot 17 jaar wegens gewapende overval gefilmd terwijl hij de twee agenten aanviel, voordat hij probeerde te ontsnappen. Helaas voor hem zorgde een slip op de natte weg ervoor dat hij uit balans kwam en viel, waardoor hij gemakkelijker kon stoppen. De jongeman zit weer achter de tralies met een verlengde straf van 13 maand.

De hele zaak was gedocumenteerd door afdelingsinspecteur Nick Rowe, die het hele ding een "De beslissing van een idioot".

Clint, geloof me: ga de volgende keer naar de PS Store.