Dynasty Warriors, de beroemde musou-saga, heeft binnenkort een eigen live-actiefilm. Hier is de eerste overdreven trailer.

Na het mislukken van de live-actie gewijd aan Monster Hunter, is hier een nieuwe film gebaseerd op een videogame-saga die blijkbaar moeilijk op het grote scherm te brengen is. Geregisseerd door Roy Chow, de film met Liu Bei, Guan Yu, Zhang Fei en Lu Bu werd opgenomen in Hong Kong en Nieuw-Zeeland. Indrukwekkend is de lange periode van postproductie van het werk (filmen eindigde in 2017) vanwege de aanzienlijke hoeveelheid CGI die nodig is om grootschalige veldslagen en speciale technieken na te bootsen.

Dynasty Warriors is gepland voor release op April 29 2021 in bioscopen in Hong Kong en voor de volgende dag in heel China, terwijl er nog geen nieuws is over een release in de andere landen.

Zal de historische bioscoop in Hongkong deze videogame op gepaste wijze kunnen opslaan? De trailer ziet er niet al te slecht uit.