Welkom iedereen bij een nieuwe wekelijkse Free is Beautiful-afspraak. Deze week, Epic Games Store leidt ons naar de ontdekking van wat zou kunnen zijn, van onze toekomst in de niet al te afgelegen ruimte met de stedenbouwer Overleven Mars, ontwikkeld door Heamimont-spellen.

"Overleven Mars is een science fiction stedenbouwer gericht op het koloniseren van Mars en het overleven. Kies een ruimteagentschap om middelen en financiering te verkrijgen voordat je de locatie voor je kolonie bepaalt. Bouw koepels en infrastructuur, onderzoek nieuwe mogelijkheden en gebruik drones om uitgebreidere manieren te ontgrendelen om je nederzetting vorm te geven en uit te breiden. Kweek voedsel, mijn mineralen of ontspan gewoon aan de bar na een dag hard werken. Maar bovenal, houd je kolonisten in leven. Dit is geen gemakkelijke taak op een nieuwe planeet. Er zullen uitdagingen zijn die overwonnen moeten worden. Zet je strategie om in actie en vergroot de overlevingskansen van je kolonie terwijl je de mysteries van deze buitenaardse wereld ontrafelt. Zal je het halen? Mars wacht op je. "

Zoals altijd blijft deze aanbieding 7 dagen actief, tot de volgende Maart 18 2021.