De Microsoft Store bleek, nogmaals, een platform spraakzaam en vol lekkende informatie, zoals de komst van een complete collectie gewijd aan de trilogie van Tomb Raider ontwikkeld door Crystal Dynamics.

Shadow of the Rise Tomb Raider-trilogie Crystal Dynamics Square Enix Microsoft Store LeakDe pagina hiervan Tomb Raider: Definitieve Survivor-trilogie werd in eerste instantie ontdekt door een ResetERA-gebruiker en toch op dat moment is onbereikbaarslaagden de surfers van het forum erin om met de eerste kleine informatie over het product op de proppen te komen: de Maart 18 (nog te bevestigen), deze collectie zal alle drie de hoofdstukken van de reboot-serie (Tomb Raider, Rise en Shadow) in hun geheel bevatten, dus inclusief alle DLC's die afzonderlijk kunnen worden gekocht.

En hoewel er op dit moment geen prijs is bevestigd voor deze collectie, zou het aanbod tekort schieten de eerste geruchten over de nieuwe anime geproduceerd door Netflix, speelt zich af kort na de gebeurtenissen van Shadow of the Tomb Raider, waardoor deze collectie een uitstekende gelegenheid is om het oorspronkelijke verhaal van Lara Croft.