Warner Bros heeft de officiële releasedatum voor de film van Mortal Kombat.

De tweede verfilming van de beroemde vechten zal debuteren op de HBO Max-streamingplatform en in de bioscopen de volgende 16 aprile.

Warner Bros. heeft via deTwitter-account Mortal Kombat Movie Journal, een poster met de hoofdpersonen en de releasedatum van de film. Er moet worden gespecificeerd dat de datum is geadresseerd aan Verenigde Staten, als het HBO Max-streamingplatform het is niet beschikbaar in Italië.

Daarom zullen we verder moeten wachten officieel nieuws over de komst van de film in ons grondgebied.

Enige tijd geleden is de eerste gepubliceerd aanhangwagen van de film, die ons een voorproefje liet zien van de historische karakters van het merk, zoals Sub-Zero, Jax e Schorpioen, de laatste met zijn iconische slogan "Kom hier!".

Wat zijn uw verwachtingen voor deze film?