Xbox Bethesda Game PassDe ingang van Bethesda bij Xbox Game Studios is officieel en de eerste vruchten van deze samenwerking zullen morgen al zichtbaar worden: met een post gepubliceerd op Xbox Wire, Microsoft heeft de opname van 20 Bethesda-titels in de Xbox Game Pass-catalogus aangekondigd.

Dit is de volledige lijst:

 • Dishonored Definitive Edition
 • onteerde 2
 • Doom (1993)
 • Doom II
 • Doom 3
 • Doom 64
 • Doom Eternal
 • The Elder Scrolls III: Morrowind
 • The Elder Scrolls IV: Oblivion
 • The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
 • The Elder Scrolls Online
 • The Evil Within
 • Fallout 4
 • Fallout 76
 • Fallout: New Vegas
 • Prooi
 • RAGE 2
 • Wolfenstein: De Nieuwe Orde
 • Wolfenstein: The Old Blood
 • Wolfenstein: Youngblood

Van deze, 16 titels zullen beschikbaar zijn op alle platforms die deel uitmaken van het Xbox-ecosysteem dat is console, pc en mobiel via xCloud. De enige uitzonderingen zullen zijn Morrowind e Vergetelheid (alleen console en pc), The Elder Scrolls Online (Cloud en console) e Fallout: New Vegas (alleen console). Sommige van deze titels ondersteunen al de FPS Boost-functie die te vinden is op de Xbox Series X en Series S.