Bravely Default II heeft een goed verborgen geheim dat eindigt in de Adventure Prologue. Verwacht echter niets aangenaams.

Met de nieuwe titel gemaakt in Square Enix kun je een schijnbaar onmogelijke botsing in de proloog winnen, die met de zwaardvechter Adam​ Er zijn twee manieren om hem te verslaan, onvoorstelbaar grind in de vroege stadia van het spel door de personages naar level 30 te brengen, of een spel te starten in New Game + met karakters die al genivelleerd zijn. Maar wat gebeurt er als je Adam verslaat? Je kunt het met eigen ogen zien in deze video:

Winnen zal je ego zeker een boost geven, maar het staat je niet toe het avontuur voort te zetten​ Je zult in feite worden gedwongen om je avontuur opnieuw te beginnen en zoals verwacht te verliezen tegen de schijnbaar onoverwinnelijke Adam. Kortom, een geheim einde dat het niet waard is om in de eerste persoon te leven.

We herinneren je eraan dat Bravely Default II exclusief beschikbaar is voor Nintendo Switch