Animal Crossing: New Horizons staat op het punt zijn eerste levensjaar te vieren en voor de gelegenheid heeft Nintendo een kleintje voorbereid gratis update komende volgende Maart 18 2021​ Laten we samen het nieuws bekijken dat wordt beschreven door Isabelle op Twitter en door Nintendo op Officiële site:

Laten we beginnen met kleine typeveranderingen KvL (Quality of Life) die zal worden geïmplementeerd. Allereerst de mogelijkheid van vergroot de beschikbare ruimte voor uw eigen aangepaste ontwerpen door de nieuwe upgrade voor de Nook Phone in het servicecentrum aan te schaffen. Verder het zal ook mogelijk zijn om Uchiwa, paraplu's en nog veel meer te versieren.

Wat betreft de online functies, de Hoekje Link binnen de Nintendo Switch Online-service ontvangt een update waarmee spelers Nook Points kunnen gebruiken om speciale items te krijgen. Daarnaast start de dienst vanaf 23 maart Eiland Tour Maker, een leuke online tool om te maken je eigen intro en gepersonaliseerde souvenirfoto.

En als klap op de vuurpijl kan er een herdenkingstaart aan de inventaris worden toegevoegd: