Een kleine fout die verscheen in het Xbox Series X / S-besturingssysteem en werd gedocumenteerd door onze collega's bij IGN Italië, hebben mogelijk de aanstaande plannen van Microsoft voor de markt bedorven virtual reality.

Xbox-serie XS Microsoft VR Virtual Reality

Deze kleine kever opgetreden na het invoeren van de nieuwe Microsoft draadloze hoofdtelefoonset in een van de USB-poorten op de console. Na de verbinding stuitte de IGN-verslaggever op een bizarre systeemwaarschuwing met betrekking tot een VR-apparaatupdate, meerdere keren genoemd tijdens de installatieprocedure.

Dat Microsoft is begonnen na te denken over een landing op de markt voor virtuele ervaringen, een beetje zoals Sony zal blijven doen met zijn volgende headset en dat deze nieuwe hoofdtelefoon dezelfde USB-interface gebruikt als deze ongrijpbare Xbox-hoofdtelefoon​ Zoals altijd nodigen we je uit om dit te nemen gerucht met de nodige tang en wacht op een mogelijke officiële aankondiging.