Al in november 2020 had Respawn er ongeveer 400 verboden Apex Legends kwamen op de hoogste rangen na gebruik te hebben gemaakt van een glitch waardoor ze tegen spelers met een veel lagere rang konden spelen. Respawn-beveiligingsanalist Conor Ford heeft er nu over onthuld Twitter dat nog eens 700 accounts, met rangen variërend van Gold tot Predator, werden verboden.

“Sinds afgelopen donderdag zijn meer dan 700 accounts die werden gebruikt om vals te spelen in Ranked (Gold-Pred) permanent verbannen. Dit omvat geen accounts die gebruik hebben gemaakt van de oneindige Heat Shield-exploit. "

Ford kondigde vervolgens aan dat iets meer dan 180 accounts in de top twee van Apex Legends stonden - Diamond en Predator - terwijl de rest Gold en Platinum waren. Het lijkt misschien een relatief kleine verbodsgolf in vergelijking met bijvoorbeeld Call of Duty: Warzone, maar Ford heeft duidelijk gemaakt dat Respawn ongeveer 100.000 Apex Legends-spelers per maand verbiedt, met een totaal aantal van bijna twee miljoen. Van spelers.