Slechts zes weken na de lancering in Early Access, valheim zet zijn stijging voort Stoom​ Ontwikkelaars Iron Gate-studio's ze kondigden aan dat ze het hadden verkocht 6 miljoenen exemplaren.

In een bericht geschreven in de Steam-pagina, zeiden de ontwikkelaars dat ze bezig waren met het oplossen van bugs en andere problemen, maar gaven ze ook een kleine preview voor Valheim's eerste grote update: Haard en huis​ De update zal zich richten op voedsel voorbereiding, met nieuwe recepten en andere items om te maken voor de forten bouwen.

Ook inbegrepen was de afbeelding die u hieronder kunt zien.

Het is onduidelijk of dit een boegbeeld van een schip is, een versiering voor een fort of iets anders. De gelijkenis met de raaf Hugin, die in Valheim verschijnt om spelers advies en informatie over de wereld te geven, is vrij duidelijk.

Er is nog geen releasedatum of -venster voor Hearth and Home, de eerste van vier grote updates gepland voor dit jaar.