Vandaag heeft Atlus de release datum di Shin Megami Tensei III Nocturne HD Remaster voor Europa. De game is beschikbaar vanaf 25 mei voor PlayStation 4, Nintendo Switch en Steam, bijna zeven maanden na de release in Japan. Degenen die de Digital Deluxe Edition kopen, kunnen vier dagen eerder spelen, de Mei 21.

De titel, oorspronkelijk uitgebracht op PlayStation 2, volgt het verhaal van een normale Japanse middelbare scholier die plotseling verwikkeld is in een oorlog tussen hemel en hel in het post-apocalyptische Tokio. Net als de Persona-serie, ook van Atlus, bevatten de veldslagen een reeks demonen, die kunnen worden samengevoegd en zo nieuwe kunnen worden gecreëerd, die mythologische figuren uit de geschiedenis en folklore vertegenwoordigen.

Shin Megami Tensei III Nocturne HD Remaster bevat geremasterde 3D-modellen en achtergronden, evenals de introductie van nieuwe moeilijkheidsgraden om het moeilijker of gemakkelijker te maken. In de voetsporen van de versies "Director's Cut" en "Maniax Chronicle" zullen Dante uit de Devil May Cry-serie en Raidou Kuzunoha van Devil Summoner verschijnen. De eerste in het hoofdspel en de tweede als downloadbare content.