Battlefield 6Battlefield 6 zou in de komende weken kunnen worden onthuld, meer bepaald in de maand mei. Om deze hypothese op te werpen was Jeff Grubb dan tijdens een livestream, op een specifieke vraag, antwoordde hij dat het zal vrijwel zeker gedurende die tijd worden vertoond.

Meer specifiek legde Grubb dat uit een onthulling in de komende weken is zeer waarschijnlijkmaar dat is het geheel "Nog steeds bezig"​ Volgens de auteur echter ondanks het ontbreken van officiële mededelingen van EA en DICE, het gevoel is dat “Ze mikken op de maand mei”.

Zoals ook verduidelijkt door de belanghebbende, deze voorspelling moet worden gedaan met het voordeel van de twijfel, juist vanwege het ontbreken van bevestigingen van de uitgever en ontwikkelaars. EA heeft dat echter al bevestigd Battlefield 6 zal tegen 2021 het licht zien en om het werk te versnellen, sloot hij zich aan bij DICE met de jongens van Criterium, een keuze die het softwarehuis dwong Need for Speed a een jaar uitstellen de release van zijn volgende racespel.