Bioshock VR Keer terug naar RaptureBen jij een fan van de Bioshock-saga en ben jij de gelukkige eigenaar van een VR-headset? Je krijgt dan de gelegenheid om terug te keren naar de diepten van de Atlantische Oceaan en de iconische locaties op een geheel nieuwe manier te bezoeken, dankzij Keer terug naar Opname.

Dit is een mod gemaakt door Wim Buytaert voor Halfwaardetijd: Alyx en biedt een succesvolle mix tussen de mechanica van de VR-titel geproduceerd door Valve en de prachtige instellingen van de stad Vervoering.

Een buitengewoon ambitieus project met een ronduit verrassend resultaat gezien dat de modder werkte alleen aan de realisatie ervan en dat Half-Life: Alyx pas een jaar geleden uitkwam.

Keer terug naar Opname wordt voorgesteld als een eerbetoon aan de instellingen van het eerste hoofdstuk van de Bioshock-saga, en biedt een nieuwe, niet-gepubliceerde campagne die gratis kan worden gedownload van Steam Workshop voor iedereen die wil terugkeren om de utopische droom van Andrew Ryan te bezoeken.