Zoals gerapporteerd door Richard Lewis, Dexerto-editor, tijdens de The Four Horsemen podcasts, Blizzard werkt naar verluidt aan een mobiele versie van Overwatch. 

De bron van het nieuws zou niet nader gespecificeerd zijn insider, wat ook Lewis meer details zou onthullen. De context is die van de release van Overwatch 2, langverwacht en ingewikkelder gemaakt door de pandemie.

Samen met de voortzetting van de sneeuwstorm schutter, wilden de ontwikkelaars een mobiele versie van de game uitbrengen. De ontwikkeling van Overwatch 2 was echter vertraagd door de pandemie, en bijgevolg zouden zelfs de werken van dit mobiele project moeizaam verlopen.

Dit is niet de eerste keer dat er geruchten over opduiken een mobiele game gerelateerd aan Overwatch. Al bijna een jaar onderstrepen de bovenste verdiepingen van Blizzard hoe uitbreidend de mobiele markt is. Het lijkt dan ook logisch dat het bedrijf ook op dit gebied wil uitbreiden.