U herinnert het zich Ikumi Nakamura​ De voormalige creatief directeur achter de langverwachte Ghostwire: Tokyo en het onbetwiste beste meisje van E3 2019 doorbrak de stilte na het verlaten van Tango Gameworks in september 2019 en kondigde de opening aan van zijn nieuwe onafhankelijke studio.

De aankondiging werd rechtstreeks gedaan door Nakamura zelf in Remnant Tour, een minidocumentaire gewijd aan haar carrière, beginnend bij haar jeugd speelde tot de ontwikkeling van The Evil Within en Ghostwire: Tokyo.

Over de ervaring in de studio's van Tango Gameworks gesproken, hier zijn de woorden van Nakamura over de redenen achter zijn verlating en de schade veroorzaakt door de crunch die is opgetreden tijdens de ontwikkeling van hun nieuwste project:

“Het was zover gekomen dat de situatie mijn gezondheid begon te schaden. Je kunt geen spellen maken als je niet gezond bent. Ik begon me af te vragen of er een manier was om games te maken en me tegelijkertijd beter te voelen. Ik heb de beslissing genomen om te vertrekken voordat het te laat was. "

Wat zijn toekomst betreft, heeft Nakamura de start aangekondigd van het werk aan een nieuw IP en hoopt hij dit project samen met een studio te kunnen voltooien. gediversifieerd en dat gaat verder dan taalproblemenen specificeert hoe dit dient om een ​​werkomgeving voor haar te creëren stimulerend en in lijn met haar inclusieve filosofie.