Monster Hunter Rise komt over slechts twee dagen aan en blijkbaar hebben sommige Japanse werknemers voor de gelegenheid een vrije dag.

Een Japans bedrijf dat zich er terdege van bewust was dat veel werknemers een dag vrij zouden nemen voor de lancering van de nieuwe Monster Hunter Rise, besloot de zaak af te sluiten door un vrije dag​ De impact die deze serie altijd heeft gehad op Japanse spelers is enorm en kan alleen worden vergeleken met wat elke release van een nieuwe heeft. Dragon Quest​ Goed op de hoogte van dit fenomeen, de Hiyama Masaki, CEO van Mark-on hij besloot iedereen - of bijna iedereen - op vakantie te laten gaan. Waarom bijna? Omdat de leidinggevenden en het personeel op de bovenste verdiepingen niet van deze toestemming zullen kunnen genieten, is dit om een ​​goede werking van het bedrijf gedurende de dag mogelijk te maken.

Het moet gezegd worden dat Hiyama Masaki de leider is van een bedrijf dat zaken doet met VR-appdus een sector die nauw verbonden is met de videogamewereld en die een zekere open geest vereist. Bovendien heeft Mark-on door deze manoeuvre zeker aan populariteit gewonnen, zoals blijkt uit de retweets van de advertentie.

Zoals je kunt zien, is de arbeidswereld in Japan niet altijd zo brutaal. We moeten alleen alle werknemers en jullie lezers een goede jacht wensen. U heeft eerder onze recensie van gelezen Monsterjager staat op?